Строительство »

Vkontakte shkurtore desktop. Si të krijohet një shortcut i faqes?

 1. Si të krijoni një shkurtore Vkontakte në desktop?
 2. Vendosja e ikonës për etiketën Vkontakte
 3. Në vend të epilogut

Në temën e fundit të artikullit kemi arritur të zbulojmë se si krijoni shkurtore për të menaxhuar sistemin , pas së cilës ishim në gjendje ta fiknim kompjuterin me çelësin e shkurtoreve. Në fillim të këtij artikulli kemi shpjeguar se si të krijohet një shkurtore në tavolinën e punës, si shembull, adresa e thjeshtë e faqes së internetit është zgjedhur ...

Si të krijoni një shkurtore Vkontakte në desktop?

Në këtë artikull ne nuk do të largohemi nga temat e kaluara dhe do të përfundojmë më vonë atë që u tha duke krijuar një shkurtore në internet për rrjetin social VKontakte.

 1. Në desktop në hapësirën e lirë në ekran, klikoni me të djathtën ose touchpad nëse keni një kompjuter portativ.
 2. Në menynë e kontekstit, ne do të gjejmë artikullin "Krijo", dhe prej tij do të zgjedhim nën-artikullin "Etiketë".
 3. Pas klikimit do të keni një dritare për krijimin e një shkurtore, siç është në figurën më poshtë. Në rreshtin "Specifikoni vendndodhjen e objektit:" ne futni adresën e internetit ose adresën e saktë në faqen tuaj Vkontakte.
 4. Adresa mund të gjendet në linjën përkatëse të shfletuesit, ose duke klikuar me të djathtën në lidhjen e dëshiruar, për shembull, "Miqtë e mi", "Faqja ime" dhe nga menyja e kontekstit zgjidhni artikullin "Lidhje kopjimi".
 5. Pas klikimit te butonit "Tjetra" në pjesën e poshtme të dritares.
 6. Hapi i ardhshëm do të jetë futja e emrit të etiketës, dmth., Se si do të shfaqet në tavolinën e punës. Ne do të shkruajmë "Vkontakte" dhe në fund të dritares ne do të konfirmojmë zgjedhjen tonë duke klikuar butonin "Finish".

Vendosja e ikonës për etiketën Vkontakte

Tani pasi të keni krijuar një shkurtore, ajo tashmë do të jetë e aftë dhe do të përgjigjet me një klik të dyfishtë të miut ose Enter, që hapet në shfletuesin tuaj, i cili është parazgjedhja në sistemin operativ.

Në mënyrë që të caktojë një imazh të veçantë në një shkurtore, domethënë të ndryshojë ikonën standarde të shkurtimit, duhet bërë një sërë veprimesh të thjeshta:

 1. Djathtas-klikoni mbi shkurtoren e krijuar dhe zgjidhni "Properties".
 2. Në dritaren që shfaqet, gjeni butonin "Ndrysho ikonën". "
 3. Pas kësaj, zgjidhni imazhin që kërkoni nga ato të sugjeruara, ose gjeni imazhin tuaj në formatin ICO (format ikonë). Për ta bërë këtë, në krye të dritares ekziston një buton "Shfleto".
 4. Për etiketën time, vendosa të aplikoj ikonën e krijuar të logos zyrtare të faqes Vkontakte në formën e shkronjës "B"

Në vend të epilogut

Nëse, për shkak të pamundësisë, ju nuk mund të ndryshoni në një ikonë tjetër, atëherë unë sugjeroj shkarkoni skedarin e përfunduar ikonave dhe vendoseni atë për një shkurtore. Për një shkurtore të krijuar, gjithashtu mund të aplikoni " Thirrje e shpejte "E cila, sigurisht, do të jetë një moment i përshtatshëm i punës sonë!

ndani me shokët:

Si të krijoni një shkurtore Vkontakte në desktop?
Si të krijoni një shkurtore Vkontakte në desktop?