Строительство »

Kush i sheh historitë e mia vkontakte. Si të bëni historinë e VKontakte nga një kompjuter

 1. Si të shtoni historinë e Vkontakte
 2. Si të bëni histori në Vkontakte 2017
 3. Si të krijoni histori në Vkontakte nga kompjuteri
 4. Historia në VK nga kompjuteri

Sot ju do të mësoni në lidhje me tiparin e ri në aplikacion mobil VK - tregime. Ne do t'ju tregojmë në detaje se si të bëni histori në Vkontakte . Pra, le të fillojmë. Aftësia për të parë duket jo shumë kohë më parë, vetëm disa muaj më parë. Ata mendonin për zhvilluesit e rrjeteve sociale si tipar i ri , me të cilat ju mund të përgëzoni miqtë apo abonentët tuaj Vkontakte në pushime. Ose tregoni njerëzve se çfarë ju ka ndodhur gjatë ditës. Pse vetëm një ditë, ose më mirë, ditën e fundit? Sepse, sipas idesë së krijuesit të funksionit të ri, shikimi i historisë do të jetë në dispozicion vetëm 24 orë. Pas kësaj periudhe, të gjitha historitë fshihen. Ngjashëm me historitë e Instagram, për të cilat biseduam më parë në këtë faqe interneti . Shumë përdorues të QV kanë arritur të "kapin" rrjetin social në vjedhjen e ideve të Instagram. Por Vlen të përmendet se Instagram vetë "huazoi" këtë funksion nga Snapchata.

Shkoni te adresa që shihni në pamjen ekrani më sipër. Ajo përshkruan një veçori të re. Vlen të thuhet se tregimet në Vkontakte nuk janë vetëm një sërë fotografish të kapur. Përveç fotografive, mund të shtoni video të shkurtra në historinë tuaj. Gjatësia e videos nuk duhet të kalojë 12 sekonda. Është gjithashtu e mundur të nënshkruani fotot tuaja, të shtoni graffiti dhe emoticons. E gjithë kjo do t'ju ndihmojë të zbuloni më plotësisht thelbin e asaj që po ndodh. Përdoruesit e VK si këta "patate të skuqura", kështu që historia juaj do të fitojë më shumë pikëpamje dhe, në përputhje me rrethanat, ju do të merrni më shumë pëlqime. Për të porositur një numër të madh të pëlqimeve Vkontakte, në agjencinë tonë.

Ne tani vazhdojmë të marrim parasysh algoritmin për të shtuar historinë e VC. Për këtë:


Për këtë:

 • Prekni butonin e shigjetës, siç tregohet në figurën 1 më poshtë.
 • Shënoni artikullin "Për historinë" dhe prekni butonin "Dërgo" (2 - në foton më poshtë).


Shënoni artikullin Për historinë dhe prekni butonin Dërgo (2 - në foton më poshtë)Në kontakt, relativisht kohët e fundit, mundësia për të ndarë me miqtë dhe abonentët "Tregime". Çfarë është kjo? Tregime - një video e shkurtër, e cila zgjat deri në 12 sekonda, në të cilën mund të vendosni foto, afishe, të cilat i japin Vkontakte, si dhe video klipe. Natyrisht, kjo nuk është një risi në mesin e tyre rrjeteve sociale dhe aplikacionet (e njëjta gjë është bërë në Instagram për një kohë të gjatë), por për Vkontakte kjo është hera e parë që përdoret ky format.
Historia mbahen për një maksimum prej 24 orësh në mënyrë që të mos bllokojnë kasetë dhe të tregojnë vetëm ngjarjet aktuale dhe mund të dërgohen në mesazhe personale në një rreth të zgjedhur njerëzish. Ai që krijoi videon, gjatë të cilit e hapi dhe sa shikime. Lista e tregimeve në dispozicion të miqve tuaj është në lajme dhe gjithmonë do të jetë para jush. Ju nuk mund ta hiqni atë përmes cilësimeve, domethënë, fikja e tregimeve nëse ata ju fyejnë është mjaft problematike. Ata premtuan të lënë histori vetëm në tabelën kryesore të lajmeve, por personalisht ata më përndjekin mua. Le t'i drejtohemi çështjes së krijimit të një historie.

Si të shtoni historinë e Vkontakte

Historia mund të shtohet vetëm për pronarët e iphone dhe android. Nga kompjuteri për të krijuar një histori në momentin nuk mund.
Për fat të keq kam dritaret e telefonit , për të cilën nuk kam mundësi për të krijuar një histori. Prandaj, nuk do të ketë screenshots, unë do të them vetëm ku butoni isha i vogël.
Shko në seksionin e lajmeve dhe do të shihni tregimet e miqve.

Në të majtë do të jetë e njëjta buton. Edhe një herë, duke shtuar histori është në dispozicion vetëm për aplikimet zyrtare Vkontakte për iphone dhe android. Shpresoj që versioni në internet nuk do ta bëjë këtë.

Në fund të dhjetorit 20016, zhvilluesit e VK nisën një çip të ri për përdoruesit e tyre - historinë. Tani në faqe, si dhe në Instagram, ju mund të postoni një histori të shkurtër për jetën tuaj. Në këtë artikull ne do t'ju tregojmë se si të bëni një histori në Vkontakte. Vetëm dua të theksoj se VC ju lejon të krijoni tregime vetëm nga një vegël ose tabletë. për version i rregullt site ky opsion nuk është dhënë. Në komplot mund të vendosni foto dhe video prej jo më shumë se dymbëdhjetë sekondash, të dekoroni grafikat e tyre dhe madje t'i dërgoni një shoku në një dialog. Le të analizojmë në mënyrë, ku të fillojmë.

Si të bëni histori në Vkontakte 2017

Për të bërë histori në Vkontakte 2017, shkoni te burimi nga vegël. Prekni skedën e lajmeve.

 1. Në krye ju do të shihni qarqe të vogla me imazhin e miqve tuaj, si dhe një rreth me mbishkrimin "Historia".
 2. Klikoni në këtë zonë dhe filloni të krijoni.
 3. Për të zgjedhur fotot e para-kapur nga galeria, klikoni në shesh në të majtë, ku shfaqet një shesh i vogël me një foto.
 4. Nëse dëshironi të bëni një klip, mbani butonin në mes të ekranit.


Nëse dëshironi të bëni një klip, mbani butonin në mes të ekranit

Sapo të përzgjidhen fotot dhe videoja është shtënë, çelësat shtesë do të shfaqen në pjesën e poshtme të ekranit për të shtuar shenja, mbishkrime dhe graffiti. Dekoroni komplotin për të diversifikuar atë. Çdo afishe mund të zhvendoset në vendin ku do të duket më mirë dhe të bëjë mbishkrimin në një nga 8 ngjyrat e propozuara. Kur gjithçka është e gatshme dhe doni të shfaqni krijimin tuaj te miqtë tuaj, lëvizni vëmendjen tuaj deri në ekran. Këtu mund të shihni 2 ikona - me një shenjë gjashtëkëndëshe dhe një shigjetë që tregon poshtë. Ikona gjashtëkëndësh - cilësimet e historisë. Nëse prekni këtë zonë, do t'ju ofrohet tre opsione. Ju mund të ruani gjithçka që ju postoni në galeri, zgjidhni atë që dëshironi të tregoni historinë dhe fshehni historitë e të tjerëve.


Ju mund të ruani gjithçka që ju postoni në galeri, zgjidhni atë që dëshironi të tregoni historinë dhe fshehni historitë e të tjerëve

Si ta organizojmë, shkruajmë. Për të mësuar statistikat e tregimit, kliko mbi të përsëri. Më poshtë do të shfaqen pikëpamjet, komentet dhe pëlqimet. Pak pëlqen? Ejani këtu për një përfundim. Dhe nëse jeni të lodhur për të pasur shumë vëmendje, gjithmonë mund ta fshini komplotin. Për ta bërë këtë, klikoni mbi shenjën e tre pikave në pjesën e poshtme dhe zgjidhni artikullin përkatës.


Për ta bërë këtë, klikoni mbi shenjën e tre pikave në pjesën e poshtme dhe zgjidhni artikullin përkatës

Si të krijoni histori në Vkontakte nga kompjuteri

Bëni një histori në Vkontakte nga një kompjuter këtë moment nuk mund. Nuk ka mundësi teknike në shërbim që do t'ju lejojë të kapni një video direkt nga një Webcam dhe menjëherë ta transferoni atë në një burim. Me një PC ju mund të shihni historinë e të tjerëve. Si dhe në vegël, ky opsion gjendet në seksionin e lajmeve. Nëse shihni disa tregime, kjo do të thotë që abonentët dhe miqtë tuaj nuk e përdorin këtë funksion në mënyrë aktive ose nuk duan të ndajnë lajme nga jeta e tyre. Shto për të parë më shumë histori të reja.


Ditë e mirë për të gjithë vizitorët në blog, sot ne do t'ju tregojmë se si të krijoni një histori të Vkontakte nga kompjuteri juaj. Dhe çfarë është dhe për çfarë?

Historia e "Tregimeve" është se ju mund të ndani me miqtë tuaj video të shkurtra prej 12 sekondash, të shtënë në telefonin tuaj Android ose iPhone, ose të ndani fotot dhe fotot.

Përdorshmëria bazë ky mjet sigurisht me pajisje të lëvizshme . Kur gjithçka është në dorë, dhe video, foto, dhe kamera për të marrë të gjitha në kohë reale.

Por këtu lind pyetja - "si të krijojmë dhe të shtojmë një histori nga një kompjuter portativ dhe ta shtojmë atë përmes?". Në fund të fundit, telefoni ndonjëherë shkarkohet, dhe oh, se si ju dëshironi t'i pëlqeni miqtë tuaj me historinë tuaj.

Historia në VK nga kompjuteri

Për të filluar, le të gjejmë këtë funksion, siç thonë ata "nga kompjuteri".

Nëse hapni Vk nga laptopi tuaj, atëherë historia mund të gjendet në skedën "Lajme", kjo pjesë hapet nga default sapo të hyni në faqe.

Tani shkoni tek gjëja më e rëndësishme:

 1. Ne ndjekim lidhjen;
 2. Ne po kërkojmë në fushën e "kodit" në fund të faqes;
 3. Ne kemi vënë këtë kod atje, siç tregohet në figurë:

kthimi API.stories.getPhotoUploadServer ({"add_to_news": 1});Gëzojnë rezultatin!

Pse vetëm një ditë, ose më mirë, ditën e fundit?
Çfarë është kjo?
Pak pëlqen?
Dhe çfarë është dhe për çfarë?
Por këtu lind pyetja - "si të krijojmë dhe të shtojmë një histori nga një kompjuter portativ dhe ta shtojmë atë përmes?